NOUTATI PRODUSE DIN
FIER FORJAT
ELEMENTI
FIER FORJAT
VOPSELE
PENTRU METAL
MATERIALE
AUXILIARE
SERVICII CONTACT
ENGLISH
Iron Design
Produse si ServiciiSubansamble si materiale auxiliare
  Decoratiuni Exterioare  Montaj
  Decoratiuni Interioare  Consultanta
  Lucrari Reprezentative  Transport
  Clienti 
show.room
Str. Brasovului nr. 5A,Feldioara, judetul Brasov
Tel: +40268477504, +40730602260
Locatie: Home / Vopsele pentru metal / Grund WS-Zink A 6005

Grund WS-Zink A 6005 - grund pe baza de zinc, de inalta calitate, gata de folosire, pentru protectia anticoroziva de lunga durata a constructiilor metalice. Stratul uscat contine peste 90% pudra de zinc care asigura reactia electrochimica (protectia catodica) cu fierul (otelul). Poate fi folosit pentru protectia confectiilor si constructiilor metalice, a podurilor, cisternelor, containerelor, produselor din fier forjat, dar si pentru reparatii locale ale suprafetelor zincate anterior (sudura, deteriorari la transport etc)

Pudra de zinc

forma

sferica

 

marimea particulelor

de la 3mkm

 

densitatea

> 98,5%

Tip de legatura

 

rasini epoxidice modificate

Caracteristici:

-WS-Zink A 6005 poate fi folosit ca grund intr-o schema de protectie din mai multe straturi. Are o adeziune excelenta cu celelelte straturi de finisaje: vopsea WS Plast M4200 sau altele. Puteti utiliza vopsele epoxidice, poliuretanice, acrilice sau alte finisaje (spre deosebire de alte produse, a caror compatibilitate trebuie verificata). Nu se recomanda a se folosi finisaje alchidice.

Culoare

gri

Greutate specifica

2,55

Continut substante non-volatile

83%

Vascozitate

±15 sec.

Rezistenta electrica

500-700 KO

Grosimea recomandata a stratului uscat

60 µm

Randament de aplicare

250g/mp

Timp de uscare

30 min

Al doilea strat

Minim 8 ore, optim 24 ore

Termen de garantie

1 an (loc uscat si racoros)

Pregatirea suprafetei:

Suprafata trebuie sa fie curata, uscata, fara pete de grasime sau rugina. Pentru o adeziune mai buna se recomanda pregatirea suprafetei pana la Sa 2,5 (DIN EN ISO 12944-4)

Aplicare:

Inainte de aplicare WS-Zink A 6005 se amesteca bine. Se recomanda ca temperatura materialului sa fie mai mare de 15°C. Diluati grundul pana la obtinerea vascozitatii necesare. In timpul vopsirii tempratura suprafetei trebuie sa fie de minim 3°C, umiditatea relativa a aerului 85%. In unele cazuri, grundul poate fi aplicat si in conditii mai aspre-cu conditia ca suprafata sa fie uscata.

Metoda de aplicare

Duza

Presiune

Diluant

Diluare

Pensula, rola

 

 

MV 751

0-5%

Pistol cu aer

1,8-2 mm

3-4 bar

MV 751

5-10%

Airless

0,28-0,33 mm

> 150 bar

MV 751

5-10%

Airmix

0,28-0,33 mm

110 bar

MV 751

5-10%

Electrostatic

 

 

MV 751

5-10%

Diluant: MV 751

Ambalare : 2,5l, 25kg

HOME | NOUTATI | PRODUSE | SERVICII | CONTACT
 Copyright © 2005 Iron Design SRL Created by EssMedia
   DOWNLOAD CATALOG PRODUSE
Cauta cuvintele  
Girueta
GIRUETA este cartea de vizita a casei dvs. Va bucura ochii si va apara casa de trasnet. Poate fi “cireasa de pe tort”, elementul principal decorativ a case. Pe timpuri girueta se folosea ca instrument meteorologic cu care se determina directia si intensitatea vantului. In zilele noastre, girueta a devenit mai mult o decoratiune, un talisman a casei. Specialistii nostri va vor ajuta sa alegeti modelul de girueta, care sa se integreze armonios in arhitectura casei dumneavoastra.

Pentru detalii legate de produse si comenzi accesati magazinul nostru online http://ironstore.ro/fier-forjat/c/Giruete-decoratiuni-acoperis/7/203/
  detalii
Prin acest newsletter dorim sa venim in contact cu dorinta si necesitatea dumneavoastra de a afla noutatile firmei noastre, incercand sa va ajutam sa va decideti, care este cea mai buna si mai avantajoasa oferta pentru dumneavoastra. Newsletterul va include informatii utile atat unei persoane juridice, cat si uneia fizice, pornind de la descrieri de produse, servicii, consultanta.
Email  * 
   PARTENERI BANNER EXCHANGE