NOUTATI PRODUSE DIN
FIER FORJAT
ELEMENTI
FIER FORJAT
VOPSELE
PENTRU METAL
MATERIALE
AUXILIARE
SERVICII CONTACT
ENGLISH
Iron Design
Produse si ServiciiSubansamble si materiale auxiliare
  Decoratiuni Exterioare  Montaj
  Decoratiuni Interioare  Consultanta
  Lucrari Reprezentative  Transport
  Clienti 
show.room
Str. Brasovului nr. 5A,Feldioara, judetul Brasov
Tel: +40268477504, +40730602260
Locatie: Home / Vopsele pentru metal / Intrebari si raspunsuri
Ce este WS-Plast?

Vopseaua WS-Plast- vopsea acrylica, lichida, gata de utilizare, calitate superioara, formeaza o acoperire semilucioasa, care poate fi aplicat direct, adica fara un grund special pe suprafetele noi sau vechi.

Pe ce suprafete poate fi aplicata WS-Plast?

Vopseaua WS-Plast poate fi aplicata fara pregatire prealabila pe suprafata fierului, pe suprafetele zincate noi sau vechi.

Se aplica WS-Plast pe suprafetele de aluminiu sau inox?

Da, vopseaua WS-Plast are adeziune cu inoxul, aluminiul sau aliaje de aluminiu. Suprafata trebuie sa fie pregatita anterior, curatata cu hartie abraziva de granulatia 220 sau 240, iar apoi se vor indeparta resturile abrazive,cu ajutorul diluantului MV 751

Se poate aplica WS-Plast pe suprafetele vopsite anterior?

Mai intai trebuie sa va convingeti ca vopseaua anterioara are o adeziune buna cu suprafata. Daca nu, atunci va trebui indepartata. Daca adeziunea este buna, faceti un test de compatibilitate- aplicati vopseua pe o suprafata de 10-15 cm patrati. Incompatibilitate: cand vopseaua se “increteste” sau peste o ora inca nu s-a uscat (suprafata ramane lipicioasa). Daca WS-Plast se usuca bine, atunci puteti vopsi suprafata.

Ce inseamna “adeziune buna” fara pregatire prealabila?

“Adeziune buna” fara pregatire prealabila inseamna ca putem vopsi, fara slefuirea prealabila cu ajutorul discurilor abrazive sau hartie abraziva, degresare, si alte operatii asemanatoare

Cat de curata trebuie sa fie suprafata?

Ca si la aplicarea oricarei alte vopsele, suprafata trebuie sa fie bine curatata, deoarece de acesta depinde calitatea adeziunii si longevitatea in timp. Este necesar indepartarea petelor de rugina, grasime, ulei, praf sau alte murdarii. Va atragem atentia ca suprafata trebuie sa fie uscata.

Ce fel de pensula folosim?

Acoperirea WS-Plast- un strat gros, care se obtine la o singura aplicare. Pentru acesta cel mai bine folositi o pensula rotunda si aspra. Daca in stare umeda liniile de la pensula se observa, ele dispar la uscare, iar pelicula de vopsea obtinuta este neteda.

Putem pulveriza WS-Plast?

Vopseaua WS-Plast poate fi pulverizata prin toate metodele cunoscute: cu aer, fara aer, combinat si prin metodele electrostatice cunoscute.

Care este durata de pastrare a WS-Plast?

Vopseaua WS-Plast poate fi pastrata atat in ambalajul original inchis sa deschis, practic fara restrictii, deoarece la uscare in cutie nu se formeaza pelicula. La adaugarea diluantului, vopseaua se dizolva de fiecare data. Numai la pastrarea foarte indelungata, cu formare de rugina in interiorul si exteriorul cutiei, materialul nu poate fi utilizat.

Care este randamentul de aplicare al WS-Plast?

Consumul de vopsea pentru 1mp de suprafata, cu grosimea stratului de 80 µm, este de 250 g

Cum putem curata suprafata de vopseaua WS-Plast?

Suprafata poate fi curatata numai cu diluantul pentru vopsea MV 751. La utilizarea acestui diluant, vopseaua devine moale si poate fi indepartata peste 15 min, folosind diluantul si peria. Suparfata mai poate fi curatata mechanic sau prin sablarea cu nisip.

Putem acoperi WS-Plast cu alte vopsele?

Vopseaua WS-Plast poate fi acoperita cu alte vopsele pe baza de diluant. In cazul vopselelor acrilice pe baza de apa se va face testul de compatibilitate.

Se amesteca vopseaua WS-Plast de diferite culori?

Toate culorile si nuantele de vopsea WS-Plast pot fi amestecate una cu alta, in orice proportii si fara restrictii.

Putem obtine alte nuante, folosind pigmenti de colorare?

Bazandu-ne pe experienta producatorului, la acesta intrebare va raspundem negativ. La folosirea pigmentilor de colorare, se va pierde din adeziunea cu suprafata zincata ,iar in timp vopseaua se va decolora sub actiunea razelor soarelui.

Cum se ambaleaza produsele vopsite cu WS-Plast?

Daca produsle vopsite cu WS-Plast trebuie transportate pana la locul montarii, atunci trebuie sa le protejam de eventualele zgarieri, pentru ambalare putem folosi carton si lemn. Inainte de ambalare suprafata trebuie sa se usuce 24 ore. Nu se recomanda ambalarea in folie din materiale sintetice, exista riscul lipirii foliei de produs.

Ce facem cand descoperim ca vopseaua nu are o adeziune bun cu suprafata?

Daca in locul zgarierii cu un obiect , vopseaua sare , este un semn clar ca stratul de vopsea este prea subtire. Pentru ca vopseaua sa fie rezistenta la lovituri si zgarieturi, grosimea stratului trebuie sa fie 80 µm. In acest caz va recomandam sa mai vopsiti odata suprafata. Al doilea strat de vopsea il va dizolva pe primul , la uscarea lor vom obtine un strat omogen, de grosimea dorita

Ce facem cand descoperim ca suprafata vopsita are mici declivitati-cratere.

In acest caz rezulta, ca suprafata nu a fost pregatita bine, are pete de ulei si grasime. Vopseaua se curata mechanic, suprafata se prelucreaza bine cu diluant. Suprafata bine curatata si degresata se vopseste din nou.


HOME | NOUTATI | PRODUSE | SERVICII | CONTACT
 Copyright © 2005 Iron Design SRL Created by EssMedia
   DOWNLOAD CATALOG PRODUSE
Cauta cuvintele  
Scari metalice
Producem si montam o gama variata de modele de scari metalice (modele proprii si modele beneficiar): scari de interior pe structura din metal, scari elicoidale, scari pe vang, scari balansate, scari modulare, scari moderne, scari complete cu balustrade la alegere: balustrade din fier forjat, balustrade din confectie metalica, cu trepte din sticla.
Confort estetic atat in mediile publice cat si particulare, deoarece acestea sunt executate cu gust si rafinament, atat pentru interior cat si pentru exterior.

Pentru detalii legate de produse si comenzi accesati magazinul nostru online www.ironstore.ro
  detalii
Prin acest newsletter dorim sa venim in contact cu dorinta si necesitatea dumneavoastra de a afla noutatile firmei noastre, incercand sa va ajutam sa va decideti, care este cea mai buna si mai avantajoasa oferta pentru dumneavoastra. Newsletterul va include informatii utile atat unei persoane juridice, cat si uneia fizice, pornind de la descrieri de produse, servicii, consultanta.
Email  * 
   PARTENERI BANNER EXCHANGE