NOUTATI PRODUSE DIN
FIER FORJAT
ELEMENTI
FIER FORJAT
VOPSELE
PENTRU METAL
MATERIALE
AUXILIARE
SERVICII CONTACT
ENGLISH
Iron Design
Produse si ServiciiSubansamble si materiale auxiliare
  Decoratiuni Exterioare  Montaj
  Decoratiuni Interioare  Consultanta
  Lucrari Reprezentative  Transport
  Clienti 
show.room
Str. Brasovului nr. 5A,Feldioara, judetul Brasov
Tel: +40268477504, +40730602260
Locatie: Home / Vopsele pentru metal / 10 argumente in favoarea vopselei WS Plast

1.Vopsea acrilica calitate superioara! Produsa pe baza de rasini acrilice. Dupa uscare se formeaza un strat decorativ si de protectie.

2.Are o adeziune buna cu suprafetele “dificile”! Are o adeziune superioara cu suprafetele zincate, suprafete din aluminiu, cupru, bronz, otel, PVC si altele.

3.Nu este necesara prelucrarea a suprafetelor de zinc si aluminiu! Prelucrarea chimica si mecanica a suprafetelor zincate si din aluminiu nu este necesara. Are o adeziune buna cu suprafetele metalice netede.

4.Aplicare cu pensula sau orice instalatie de vopsit! Se aplica usor cu pensula, rola sau prin pulverizare. Calitate inalta, pierderi minime folosind instalatia de vopsit in camp electrostatic.

5.Grosimea mare a stratului uscat datorita continutului mare de substante non-volatile! O vopsire rationala cere un strat mai gros la o singura aplicare. Folosirea vopselei WS-Plast 4200 asigura grosimea optima a stratului la o singura aplicare: 70-90 µm.

6.Protectie de lunga durata! Duplex-System Zincul protejeaza otelul de rugina. Vopseaua WS-Plast M4200 protejeaza zincul de actiunea factorilor de mediu. Combinand aceste doua straturi in Duplex-Sistem, se garanteaza protectia pe zeci de ani.

7.Paleta larga de culori! Paleta larga de culori dupa standarte RAL, NCS, DB. Dupa dorinta clientului la fabrica se pot executa repede si calitativ diverse nuante dupa RAL.

8.Tixotropia (proprietatea materialului de a-si pastra forma initiala) Permite aplicarea unui strat gros de vopsea fara a forma scurgeri, picaturi de vopse sau acoperire neuniforma. Chiar si pentru utilizatori neexperimentati.

9.Pune in valoare fierul forjat! Datorita componentei unice, vopseaua nu curge si da un efect deosebit produselor forjate.

10.Pentru un mediu curat: minim diluanti ! Datorita reducerii folosirii dizolvantilor si a folosirii altor substante de calitate superioara- vopseaua WS-Plast este considerata ecologica, nedaunatoare pentru mediului inconjurator.

HOME | NOUTATI | PRODUSE | SERVICII | CONTACT
 Copyright © 2005 Iron Design SRL Created by EssMedia
   DOWNLOAD CATALOG PRODUSE
Cauta cuvintele  
Acoperiri terase
Acoperirea teraselor te apara impotriva razelor directe ale soarelui, protejeaza impotriva ploii, zapezii. Structura poate fi simpla sau decorativa, cu elemente forjate, acoperita cu policarbonat celular sau policarbonat compact.

Obiectivele acoperite pot fi folosite in orice conditii meteo, indiferent de anotimp. Pentru detalii suplimentare, oferta de pret sunati la tel:+40268477504 sau +40730602260
  detalii
Prin acest newsletter dorim sa venim in contact cu dorinta si necesitatea dumneavoastra de a afla noutatile firmei noastre, incercand sa va ajutam sa va decideti, care este cea mai buna si mai avantajoasa oferta pentru dumneavoastra. Newsletterul va include informatii utile atat unei persoane juridice, cat si uneia fizice, pornind de la descrieri de produse, servicii, consultanta.
Email  * 
   PARTENERI BANNER EXCHANGE